Pesola® verhokiskot

Verhokisko on yleisin tapa verhojen ripustamiseen. Alumiinisia verhokiskoja on saatavissa useita eri malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin yksityiskodeista julkitiloihin.

Pienimmät verhokiskot soveltuvat purjeveneisiin ja asuntovaunuihin. Vahvempia verhokiskoja käytetään julkisissa tiloissa, kuten esimerkiksi sairaaloissa vuodetilojen osastoinnissa. Moniuraiset verhokiskot (projektikisko ja kombikisko) soveltuvat erinomaisesti hotellikiskoiksi tai koteihin, joihin halutaan luoda hotellitunnelmaa.

Verhokiskot sahataan ja tarvittaessa taivutetaan mittojen mukaan. Korkeaa peruskiskoa voidaan käyttää myös taulunripustuksessa siihen saatavin lisäosin. Kiskoihimme on saatavana myös nyöriliuku (wave-liuku) valkoisena tai mustana.

Alumiinisista verhokiskoista valmistamme laskosverhomekanismeja (narulla, ketjulla tai moottorilla toimivina), eri tavoin toimivia paneelikiskoja sekä moottorikäyttöisiä verhokiskoja raskaampaan ripustukseen.  Verhokiskon moottorit meille toimittaa Somfy.

Valikoimassamme on myös otsalaudallinen 2-urainen verhokisko (lippakisko, otsalautakisko, etulevykisko) eli verhokisko, jossa on kiinteä alumiininen otsalauta. Kiskoa on saatavana 36mm ja 60mm otsalaudalla. Verhojen ripustus onnistuu nipistimillä tai verhokoukuilla. 

Perinteisestä I-kiskosta olemme tehneet vankemman ja sen taivuttaminen onnistuu käsin asennuspaikalla ja värikin on valkoinen entisen harmaan sijaan.

Tuotteitamme voit ostaa suoraan verkkokaupastamme verhotarvikkeet.net.


Voit ladata tuote-esitteitämme tästä