Pesola® alumiiniset verhokiskot

Verhokisko on yleisin tapa verhojen ripustamiseen. Alumiinisia verhokiskoja on saatavissa useita eri malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin yksityiskodeista julkitiloihin.

Pienimmät verhokiskot soveltuvat purjeveneisiin ja asuntovaunuihin. Vahvempia verhokiskoja käytetään julkisissa tiloissa, kuten esimerkiksi sairaaloissa vuodetilojen osastoinnissa. Moniuraiset verhokiskot (projektikisko ja kombikisko) soveltuvat erinomaisesti hotellikäyttöön)

Verhokiskot sahataan ja tarvittaessa taivutetaan mittojen mukaan. Korkeaa peruskiskoa voidaan käyttää myös taulunripustuksessa siihen saatavin lisäosin. Kiskoihimme on saatavana myös nyöriliuku (wave-liuku) valkoisena tai mustana.

Alumiinikiskoista valmistamme laskosverhomekanismeja (narulla, ketjulla tai moottorilla toimivina), eri tavoin toimivia paneelikiskoja sekä moottorikäyttöisiä verhokiskoja raskaampaan ripustukseen.

Valikoimassamme on myös etulevyllinen verhokisko (lippakisko, otsalautakisko) eli verhokisko, jossa on kiinteä alumiininen etulevy.

Verhokiskon moottorit meille toimittaa Somfy.

Voit ladata tuote-esitteitämme tästä