Tietoa meistä

Anja Pesola Oy on verhotarvikkeiden tukkuliike, valmistaja ja maahantuoja. Yritys sijaitsee Helsingissä Malmin lentokentän välittömässä läheisyydessä. Toimitamme tuotteitamme ympäri Suomea, eri puolelle Eurooppaa ja Venäjälle.

Yrityksen perusti isoisämme diplomi-insinööri Jorma Pesola vuonna 1957. Hän aloitti tuolloin valmistamaan erilaisia muoviosia huonekaluteollisuuden ja autoteollisuuden käyttöön.  Hän myös suunnitteli ensimmäiset verhokoukut Suomessa. Osaan hänen suunnitelmistaan haettiin tuolloin myös patentti.

80-luvun alussa Pesolan-perheen toinen sukupolvi siirtyi tuotevalikoimassaan enemmän sisustuksen puolelle, säilyttäen silti vanhat tuotteet tuotevalikoimassaan.

Kymmenen vuotta sitten, 2011 vuoden alussa Anja Pesola Oy:n omistus siirtyi kolmannelle sukupolvelle. Tuolloin yrityksen vetovastuussa aloittivat siskokset Taru ja Lotta.  Valmistamme edelleen muovisia verhokoukkuja ja muita muoviosia itse ja käytämme myös isoisämme perintönä saamiamme muovityökaluja. Myös isämme Pekka on jatkanut isänsä jalanjäljissä ja valikoimassamme on myös hänen suunnittelemiaan tuotteita. Meillä on myös omat työkalut alumiinisten verhokiskojen valmistamiseen ja teetämme alumiinisia verhokiskoja Suomessa.

Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan verhojen ripustamiseen niin yksityiskoteihin kuin julkitiloihin.  Näiden vuosikymmenien aikana olemme toimittaneet tuotteitamme useisiin hotelleihin, kouluihin, sairaaloihin, toimistotiloihin, risteilyaluksiin, yksityiskoteihin ja entisöintikohteisiin.